• Evenemang idag
Onsdag
15
November 2017
Västmanlands Teater Västerås

Afternoon Teater: ADA

En direktsänd internetföreställning om Ada Lovelace och vårt första dataspråk av Rebecca Forsberg. Ada Lovelace, föddes 1815 och är dotter till den kände poeten Lord Byron. I sin egenskap av matematiker och visionär förutsåg hon datorns revolutionerande betydelse i framtiden.

I pjäsen följs hennes intensiva liv från barndom till tidiga död, 36 år gammal.I tidigare uppsättningar av ADA har föreställningen direktsänts och publiken har kunnat se dramat i mobiltelefoner och via webben. Detta som en del av RATS Teaters ständiga arbete med att möta ny publik på nya plattformar.

Publiken har kunnat delta via sms, twitter och på webben och har på så sätt påverkat och förändrat pjäsens scenografi.

Plats Teatercaféet
Längd Ca 50 minuter
Pris 160 kr inkl scones, kaffe/te och godbit (fikat serveras från kl 14.30). För ev allergier eller specialkost, mejla till teatercafeet@vastmanlandsteater.se senast en vecka innan föreställning.

Max 4 biljetter per person och föreställning.

På scen Linda Lönnerfeldt
Manus, Regi Rebecca Forsberg
Bildproducent Helene Åberg
Producent Rebecca Medici

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västmanlands Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Afternoon Teater: ADA, Västmanlands Teater

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari