• Evenemang idag
Fredag
28
April 2017
Västmanlands Teater Västerås

Berättarkväll

Berättarkvällarna fortsätter – fri entré!
Hösten 2018 har Västmanlands Teater premiär på en föreställning som bygger på berättelser om den stora branden som härjade i Västmanland sommaren 2014. Under 2017 kommer flera berättarkvällar om branden i Västmanland att hållas, varav två nu under våren.


Berättarkväll i Sala den 28 april:
Skådespelare från Cameleonterna läser upp inkomna berättelser och regissör Niklas Hjulström och dramatiker Jerker Beckman berättar om föreställningsarbetet. Kvällen avslutas med publiksamtal.

Plats Cameleonterna, Portvaktsgatan 4 Sala
Tid 19:00–ca 20:00
Pris: Fri entré med biljett (klicka på biljettlänken kopplat till eventet)

Genom samtalen i vår hoppas vi kunna samla ihop berättelser och vittnesmål från ännu fler västmanlänningar om den katastrof som drabbade så många.Vill du redan nu skicka in din berättelse, maila till brandhistorier@vastmanlandsteater.se.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västmanlands Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Berättarkväll , Västmanlands Teater

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December