• Evenemang idag
Fredag
28
April 2017
Domkyrkomusiken i Västerås Västerås

Afterworkkonsert: Orgelschlagers

Tommy Jonsson spelar på stora Åkerman & Lundorgeln

Musik handlar om att skapa känslor, att uppleva med kropp och själ, att känna igen sig eller att bli drabbad av nya upplevelser. Med en bakgrund inom pop- och dansbandsvärlden tar organisten Tommy Jonsson med dig in i orgelmusikens värld.

Schlagers är hitlåtar som känns igen. Konserten ”Orgelschlagers” erbjuder en tilltalande blandning för alla som vill uppleva en musikalisk upptäcktsresa med både igenkänning och nya upplevelser. Från kända klassiska stycken av Bach, Mendelssohn och Buxtehude till melodifestivalvinnare som La voix och Euphoria eller poplåtar som Billie Jean och Utan dina andetag.
I en kombination av lekfullhet, vacker nyansering och dramatik framför Tommy musik från hela musikhistorien. Som en hel orkester fyller orgelns klang kyrkorummet och framkallar en unik konsertupplevelse. En skön mix genom alla tider och genrer bjuder dig att höra och känna orgelmusikens storhet.

I samarbete med Västerås stift.

Fri entré • Insamling till domkyrkans musikverksamhet vid utgångarna.
• Nu kan du även swisha ditt bidrag till domkyrkans musikverksamhet
• mottagare 123 343 10 79
• Betalningsmottagare är Svenska kyrkan Västerås (Västerås pastorat)

I siffror

71 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Domkyrkomusiken i Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Afterworkkonsert: Orgelschlagers, Domkyrkomusiken i Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December