• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Torsdag
13
April 2017
Västerås City Västerås

Äggjakten

DEN STORA ÄGGJAKTEN 2017

Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Hotel med fluffiga hotellkuddar, middagar, frukostar eller en natt i en hotellövernattning istället?


Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var i Västerås våra påskharar har gömt dem... På Skärtorsdagen går den stora äggjakten av stapeln!

Clarions äggjakt startade på Clarion Hotel Post i Göteborg under 2013, där Göteborgarna gick man ur huse för att leta gyllene ägg – som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter... I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige, Norge, Finland och Lettland.

Äggen kommer gömmas runt om i Västerås City och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden. Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor.

SAVE THE DATE
Den 13 april klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan tills alla äggen är upphittade.
Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellnätter och kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar ditt pris.

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Västerås största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet här på Facebook och tagga bilden med #EggHunt2017 och vilket nummer ditt ägg har.

LIVING ROOM EVENT
Den 13 april hämtar ni ert pris här hos oss. Alla äggjakts-vinnare bjuds dessutom på dryck (ett glass) med tilltugg kl. 16:00-18:00 den 13 april. Det blir bra priser i baren och massa påskgott, kom och häng med oss i vår lobby!

...AND SOME LAST INFORMATION
Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om. För mer information, läs våra Tävlingsregler här: http://bit.ly/EggHunt2017TermsSE

Är DU redo? Det är vi!

Varma påskiga hälsningar från Clarion Collection Hotel Etage

I siffror

651 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

134 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås City). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Äggjakten, Västerås City

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober