• Evenemang idag
Lördag
25
Mars 2017
Vallby Friluftsmuseum Västerås

Ugglelyssning

Efter en knaper ugglesäsong våren 2016 hoppas vi nu på en uppgång och ett lite bättre resultat i år. Uggleaktiviteten påverkas av gnagartillgången som normalt följer en 4-årscykel. Även väder och vindar påverkar så det är en del pusselbitar som ska falla på plats för en bra kväll. Men vi vet var ugglorna håller till och även år med liten aktivitet på ugglor kan ge riktigt fina kvällar.
Vi startar strax innan solnedgången och håller på så länge vi och ugglorna orkar.¨

Vi kommer att åka bil mellan olika lokaler och vilken rutt det blir beror lite på väder och aktivitet under veckan före.

Matsäck, reflex (eller reflexväst) och varma kläder är bra att ha.

Vi får ofta frågan om det går bra att ansluta i egen bil på någon annan plats, eller att åka i egen bil för att kunna avvika tidigare. Även om vi gärna ser att så många som möjligt ska kunna delta på sina vilkor blir detta ett problem eftersom vi besöker lokaler där parkeringsmöjligheterna är dåliga och då vill vi ha så få bilar som möjligt.

Mer nöjen på Vallby Friluftsmuseum
Tisdag 12 December 2017
I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

90 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Vallby Friluftsmuseum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ugglelyssning, Vallby Friluftsmuseum

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December