• Evenemang idag
Tisdag
4
April 2017
Kyrkbacksgården Västerås

Ett Ben Kortare Men Ett Rikare Liv

Efter en motorcykelolycka i maj 2009 tvingades Sonia Elvstål amputera sitt ena ben. Idag är hon tacksam för olyckan. Under föreläsningen berättar Sonia om sin personliga resa, och hur olyckan gett henne ett bättre och mer aktivt liv. Hon lever efter mottot “ att besegra sig själv är att besegra sin mäktigaste fiende” - Det visade hon prov på i bland annat tv-serien “Mot alla odds”, en resa genom Nicaraguas Djungel.

Föreläsningen inspirerar till större närvaro i det liv vi lever här och nu och Sonia delar med sig av sina erfarenheter, bjuder på glädje och insikter, varvar humor och skratt med allvar och eftertanke – allt för att lämna efter sig en känsla av att livet ger oss så oändligt många möjligheter.

Efter en vänstersväng med motorcykeln förändrades Sonias liv både fysiskt och psykiskt. Idag är hon ett ben kortare men ett helt liv rikare. Hon är en inspirerande talare som ger dig energi och insikter för din vardag och ditt arbete.

Din anmälan gör du på hemsidan. Klicka på "Biljetter är tillgängliga" ovan så länkas du till anmälningssidan.
Obs! Vid ev. förhinder måste du avanmäla dig för att möjliggöra för en annan medlem att få din plats.

Varm välkomna

VÅRDFÖRBUNDET

i samarbete med TCO-förbunden och Sensus

I siffror

87 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kyrkbacksgården). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ett Ben Kortare Men Ett Rikare Liv, Kyrkbacksgården

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober