• Evenemang idag
Lördag
22
April 2017
Slottsgatan 19, SE-722 11 Västerås, Sverige Västerås

Transformation Game Demo

"Transformation Game är verkligen insiktsgivande på flera plan. Berörande och roligt och det ger framför allt vägvisning om hur man kan leva sitt liv i flöde. Under en lång tid efter spelets slut kände jag påverkan av det på ett härligt sätt!"

Formulera en personlig frågeställning och sätt dig ner tillsammans med andra kring ett uppdukat Transformation Game - spelet som kan förändra ditt liv. Välj ett ämne, en fråga eller ett område i ditt liv som du vill titta närmare på. Det är ditt spelfokus som du under dagen kommer att få hjälp att plocka isär, förstå och förlösa. Spelet sker på fyra olika nivåer; fysisk, känslomässig, mental och andlig nivå. Du får hjälp att finslipa dina styrkor, jobba med ditt motstånd och öppna dig för änglarnas stöd.

Så här kan du använda spelet:
• Klargör viktiga personliga frågor • Hantera övergångar – hälsa, karriär, äktenskap och relationer • Förstå stressmönster och destruktiva vanor • Upptäck och tillåt nya möjligheter i ditt liv • Lös inre konflikter • Få större känslomässig förståelse för dig själv och andra • Ge plats för ökad avslappning och sinnesfrid • Avlägsna det som blockerar spontanitet, framgång och fullbordan •

Vi dukar upp flera bord där man spelar 2-4 spelare. Spelet är på lättförståelig engelska men man pratar svenska. Deltagarna tar sig fram genom spelet själva med de enkla regler som finns. Spelledare går runt och hjälper till där det behövs med översättning och coachning.

Transformation Game är uppbyggt som ett pedagogiskt och inspirerande spel och utvecklades på Findhorn Foundation i Skottland för 40 år sedan, en ekoby, andlig gemenskap och internationellt centrum för holistisk utbildning. Spelet som handlar om självkännedom och transformation finns översatt till flera språk och används idag världen över som verktyg för personlig utveckling.

Datum: lördag 22 april 2017 kl 11-16
Plats: Slottsgatan 19 (ingång från innergården, Västerås
Deltagaravgift: 600 kr per person betalas vid anmälan
Kaffe/te och frukt ingår
Anmälan senast: 12 april

Kia Enbarr är sedan 2006 certifierad spelledare och samordnare för Sveriges spelledare.

Anmälan: Silvermåne, Kia Enbarr, 073-986 04 93, info@kiasilvermoon.com
www.facebook.com/kiasilvermoon
www.facebook.com/TransformationGameSweden

I siffror

113 st

har besökt evenemanget på Västerås.com

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December