• Evenemang idag
21-22
Mar 2017
Bilia Personbilar AB - Västerås Västerås

News55 Seniormässa

Seniormässan kommer till Västerås!

Nu slår News55 upp portarna till seniormässan i Västerås. Tillsammans med SPF Seniorerna, PRO och SKPF bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.


Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller profiler som komikern Lennie Norman och författaren Bodil Jönsson kommer för att tala om ”den friska ålderdomen”.

Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är News55:s grundare Artur Ringart.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF och SPF Seniorerna. Det kommer att finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.Tid och plats:

Västerås, Bilia Västerås, 21-22 mars

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

I siffror

184 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bilia Personbilar AB - Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. News55 Seniormässa, Bilia Personbilar AB - Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December