• Evenemang idag
Lördag
1
April 2017
4:e teatern Västerås

Ut Med Tiden

Den 1 april 2017, så går 4:e teaterns första minifestival av stapeln! På en dag, så kommer vi att spela tre av våra egna produktioner på vår egen scen.

Först ut:

UT MED TIDEN
Från 6 år

Alina och Maxie är ensamma i klassrummet.
De har fått en ”time out” av mycket olika anledningar – en vill, eller kan, eller orkar inte svara på tilltal, och en kan inte låta bli att prata, att klättra på väggarna, att springa, hoppa, dyka och flyga. Nu måste de sitta tysta i det tomma klassrummet och tänka på hur man beter sig egentligen. I tio minuter.

Time out betyder ”Ut med tiden”, säger Alina. Och tiden försvinner ut. De tio minuterna känns som en timme och en månad och hundra tusen år. Det känns som att tiden står stilla och jorden snurrar, eller tvärtom. Och när tiden gått ut kan andra verkligheter välla in…

UT MED TIDEN är en föreställning som utforskar barns förhållanden till tid, stress och tristess. Med det vanliga klassrummet som spelplats vill föreställningen utmana och leka med invanda föreställningar om normalitet och funktionalitet när det gäller stress och tristess hos barn.

Regi: Cilla Thorell
Manus: Moa Backman
Medverkande: Agnes Hargne Wallander och Anna Wadström
Scenografi & Kostym: Anne Hellandsjö

Boka biljetter via Elektra Bio:
bokning@elektrabio.se
eller via telefon 021-123060.

Läs mer på www.4e.se.

Välkomna!

I siffror

59 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(4:e teatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ut Med Tiden, 4:e teatern

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober