• Evenemang idag
Lördag
1
April 2017
4:e teatern Västerås

20 Sätt Att Överleva Högstadiet

Den 1 april 2017, så går 4:e teaterns första minifestival av stapeln! På en dag, så kommer vi att spela tre av våra egna produktioner på vår egen scen.

Som sista föreställning ger vi:

"20 SÄTT ATT ÖVERLEVA HÖGSTADIET"
Från 12 år

”20 sätt att överleva högstadiet” är en humoristisk, varm och musikalisk kabaré där tre skådespelare, som alla har överlevt högstadiet, ger 20 tips på hur man på bästa sätt överlever sin tid mellan 7:an till 9:an.

Föreställningen bygger, framför allt, på ett stort antal brev som elever från olika typer av områden i Västerås skrivit till 4:e teatern. Eleverna har fått skriva ett brev till sina föräldrar, ett till sig själva i framtiden samt ett brev som om dom var sin egen bästa vän. Breven varierar mellan högt och lågt, vissa är dramatiska och hjärtskärande medan andra är absurda och drastiskt roliga! Utöver det, så kommer även skådespelarna att berätta om sin egen tid på högstadiet.

Föreställningen innehåller mycket sång och musik, som skådespelarna själva framför med hjälp av två gitarrer och en klarinett. Låtarna är i första hand nyskrivna av Evgeni Leonov, men de blandas även med skådespelarnas egna favoritlåtar från sin tid på högstadiet. Dessutom så kommer man att få höra Sonya Hedenbratts gamla hitlåt ”Låt hjärtat va’ me”, som också är det 20:e och sista tipset på hur man överlever.

Regi & manus: Lotta Östlin-Stenshäll
Medverkande: Agnes Hargne Wallander, Mikaela Hagelberg och Evgeni Leonov
Scenografi & Kostym: Sara Kander
Hår & Mask: Helena Andersson
Ljussättning: Sofia Öhrndalen
Musikredigering: Joel Sundin

Boka biljetter via Elektra Bio:
bokning@elektrabio.se
eller via telefon 021-123060.

Läs mer på www.4e.se.

Välkomna!

I siffror

70 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(4:e teatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. 20 Sätt Att Överleva Högstadiet, 4:e teatern

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December