• Evenemang idag
Onsdag
15
Februari 2017
Växhuset Västerås Västerås

Föreläsning: Nemo Hedén

Nemo Hedén bjuder in åhörarna till en personlig och djupt berörande berättelse om sitt liv. Den tar avstamp i en tuff barndom, snirklar sig fram genom en stökig tonår med mycket sex och alkohol och eskalerar när han som ung vuxen får smaka på kändislivet och därefter också ett förödande drogmissbruk. Tack och lov slutar den lyckligt och hoppingivande med en Nemo som idag är nykter och äntligen har hittat lycka och ro inom sig, istället för att ständigt söka bekräftelse från omgivningen.

Nemo blev känd genom den populära dokusåpan Kungarna av Tylösand. Det nya livet som tv-kändis visade sig vara ganska farligt för en som sedan barnsben haft ett stort hål av bristande kärlek och bekräftelse att försöka fylla. För hålet tycktes bottenlöst. Hur mycket han än öste i så fortsatte det vara lika tomt, och Nemo mådde bara ännu sämre trots all uppmärksamhet han nu fick. Alkohol, sex, bekräftelse till varje pris, och därefter droger har varit hans enda vägar att till att hitta kickar som kan lyfta, eller åtminstone döva, honom. Men när han kort efter dokusåpan blev föremål för ett stort mediadrev, parallellt med ett ökat missbruk, så kände Nemo att livet rasade samman helt och hållet. Det var dags att bryta upp och starta om. Livet 2.0 var den nya vägen att välja istället. Och så blev det!

Idag driver Nemo den omåttligt populära podcasten ”Nemo möter en vän” där han intervjuar Sveriges kändiselit, samtidigt som han alltmer är ute och föreläser och delar med sig av sin viktiga historia.

Föreläsningen är gratis, antalet platser är begränsat - så kom i tid. Ingen föranmälan - dörrarna öppnas 16.45.

Varmt välkomna önskar here4U och Nemo!


För info eller frågor, maila till: sara@here4u.se

Mer nöjen på Växhuset Västerås
Lördag 16 December 2017
I siffror

14 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

140 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Växhuset Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Föreläsning: Nemo Hedén, Växhuset Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December