• Evenemang idag
Fredag
17
Februari 2017
Marknadsföreningen i Västerås - MIV Västerås

Göran Adlén

TRENDSPANARENS MANIFEST: KÄRLEK LYCKA OCH EN HIMLA MASSA INGEFÄRA

Vad är det egentligen som händer i vår omvärld? Hur agerar vi när vi inte äger vårt eget varumärke längre och all vår information drunknar i ett infernaliskt informativt inferno? Varför måste du leverera ett bra ”content” och hur ska du agera när allt mer blir rörligt på nätet? Och vad händer för oss marknadsförare när vi går emot mer ordlös kommunikation.


Vad händer när robotarna snart konkurrerat ut oss och mer än 20 miljarder uppkopplade prylar pratar med varandra i en ”internet of things-revolution”, samtidigt som vi ser hur viktigt det är att vara ett ”nice company” och bry sig om omvärlden.

Under den här intensiva föreläsningen kommer Göran Adlén, en av Sveriges mest välkända föreläsare och trendspanare ge sina svar ur man ska lyckas i framtiden. Det blir en underhållande, kanske omskakande, positiv föreläsning där du får chans att reflektera över vad som händer just nu och de närmaste åren.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sista anmälan: 15 feb kl. 14.00

Tid: 11.30-13.30
Plats: Växhuset Västerås

Aktivitetsvärd: Växhuset Västerås

För en ideell förening är vi beroende av partners. Våra event är ett ypperligt tillfälle att visa upp sig på och vi har flera olika paket för aktivitetspartners. Kontakta oss så berättar vi mer.

I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

93 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Marknadsföreningen i Västerås - MIV). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Göran Adlén, Marknadsföreningen i Västerås - MIV

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober