• Evenemang idag
Tisdag
9
Maj 2017
AROS Congress Center Västerås Västerås

Frukostklubben

Morgonkick för det företagsamma Västerås!

Frukostklubben är alltid den 2:a tisdagen i månaden, kl 07.30-09.00 på Aros Congress Center som ligger på Munkgatan 7 i Västerås. Februari, mars, april, maj, september, oktober, november och december. Morgonens sponsor bjuder på frukost, det är bara att ta för sig. Vi vill att du anmäler dig så vi vet hur mycket vi ska bulla upp, det är allt.


I Västerås är det Företagarna, Västerås Science Park, Almi Företagspartner, Handelskammaren Mälardalen och Västerås stad som står för arrangemanget. Har du några frågor är det enklast om du kontaktar programgruppen som du hittar på www.frukostklubben.biz

Julia Rosqvist är moderator och håller samman frukostmötet som innehåller tevesoffmys och morgontrivsel med allehanda matnyttigt vetande, möten med spännande profiler som gästar soffan, aktuella ämnen och förstås trisskrapande!

För mer information om program och anmälan, gå in på www.frukostklubben.biz

Välkommen!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(AROS Congress Center Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Frukostklubben, AROS Congress Center Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December