• Evenemang idag
Lördag
26
November 2016
Västerås folkhögskola Västerås

Loppis

Loppis hos Västerås Folkhögskola

Den 26:e november arrangerar Västerås folkhögskola ett loppis för allmänheten med ändamålet att bidra till utvecklingen av utbildningssystemet i Tusla, Bosnien.


Sedan ett par år tillbaka har Västerås folkhögskola haft ett nära samarbete med staden Tusla i Bosnien dit man även rest med skolans deltagare vid ett par tillfällen. Syftet med dessa resor och samarbetet är att bistå Tusla i sitt arbete med att jobba fram utbildningsformer som påminner om folkhögskola i ett annars väldigt begränsat utbildningssystem.

Förutom att pedagoger och deltagare vid skolan bistår med sin kunskap och sina erfarenheter gör man även vad man kan för att underlätta processen ekonomiskt. Ett led av många i detta är den kommande loppisen där pedagoger och skolan bidrar med avvarade saker att sälja i skolans samlingssal, kallad Hjärtpunkten.

I denna sal finns även skolans café som håller öppet under hela loppisen och vars intäkter går oavkortat till Bosnien-projektet.

Mer info om projektet finns att finna via skolan hemsida:

http://www.vasterasfolkhogskola.se/vfhsk/media/bosnien-projektet/

Vad: Loppis hos Västerås Folkhögskola
Var: Västerås Folkhögskola, Kristinagatan 12
När: 26/11 12-16.00

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

146 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås folkhögskola). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Loppis, Västerås folkhögskola

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December