• Evenemang idag
Lördag
18
Februari 2017
Västerås Konserthus Västerås

Weeping Willows & Västerås Sinfonietta

Weeping Willows Broken Promise Land
Konsert med debutalbumet i sin helhet + Greatest Hits

tillsammans med Västerås Sinfonietta

Dirigent: Christoffer Nobin

Västerås Konserthus
Fredag 17/2 kl 19.00 - SLUTSÅLT
Lördag 18/2 kl 15.00 - FÅTAL BILJETTER KVAR
Lördag 18/2 kl 19.00 - FÅTAL BILJETTER KVAR
Pris: 495 kr

Vi är mycket glada och stolta över att få presentera ett legendariskt band som Weeping Willows tillsammans med Västerås hemmaorkester; Västerås Sinfonietta!

Med ett antal guldskivor i bagaget är de ett av de allra mest välrenommerade och kultförklarade svenska popgrupperna. Bandet har gjort sig känt för sina tankfulla, känslosamma låtar, starkt präglade av "Så Mycket Bättre"-aktuelle frontmannen Magnus Carlsons sångröst.

1997 släppte Weeping Willows sitt debutalbum Broken Promise Land. Det blev en svensk popklassiker och har sedan dess släppts i flera olika versioner och utgåvor. 2017 fyller albumet 20 år och bandet firar detta genom att göra ett fåtal konserter tillsammans med olika symfoniorkestrar. Konserten är uppdelad i två delar, en där de spelar debutalbumet i sin helhet med nya orkesterarrangemang av Pål Svenre, och därefter sina Greatest Hits, även de arrangerade för symfoniorkester.

Vi lovar storslagna konserter med Weeping Willows och Västerås Sinfonietta!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västerås Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Weeping Willows & Västerås Sinfonietta, Västerås Konserthus

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December