• Evenemang idag
Lördag
5
November 2016
Jollekappseglarna Västerås Västerås

Halloween Östra Holmen

I slutet av augusti 2016 slutade plötsligt Elbafärjan gå ut till den kända badön Östra holmen och de sista badgästerna för säsongen kom aldrig hem igen. Det visar sig att gästerna har blivit smittade av ett mystiskt virus som har drabbat ön och nu är hela ön i karantän.

Ert uppdrag är att ta er till ön, hitta botemedlet och ta er tillbaka vid liv. Men vägen är farlig och full med utmaningar. Ända sättet att klara uppdraget och hålla er vid liv är genom att samarbeta. Har ni vad som krävs?

En fantastisk halloweenupplevelse för dig som är 12 år eller äldre som innehåller allt mellan samarbete, skräck och grillning.
Alla deltagare transporteras ut med båt till östra holmen där ni kommer vistas under cirka 2 timmar. Väl på ön delas ni in i mindre grupper med cirka 5 i varje (är ni en grupp, kommer vi inte splittra den om ni inte vill).
Under 60 minuter ska ni nu vistas i Östra holmens mörka skogar, men ni kommer inte vara ensamma. Zombies kommer lura i skogen och ert uppdrag kommer vara att inte bli tagna av de samtidigt som ni ska klara svåra, kluriga, roliga och läskiga uppdrag för att samla poäng. Poängen kommer leda er till "botemedlet" mot zombie epidemin. Till det laget med mest poäng utlovas ett pris.


Övrig info och fakta:

Ha kläder efter väder. Det kommer bli kallt och båtturen över Mälaren blåsig.

För att se regler och anmäla dig, gå in på: http://activity4u.se/

Anmälan är bindande, och ingen återbetalning sker.

Mer info kommer och vi reserverar oss för eventuella ändringar samt att om mindre än 15 personer anmäler sig ställs evenemanget in, då kommer återbetalning ske.

Pris:
80 kr/person
28/10 höjs priset till 100 kr/person

OBS! Glöm inte bort att skriva ditt namn som kommentar om du betalar via bankgiro!


Info för volentärer:
Vill du hellre vara volontär och skrämma de som kommer ut på ön? Alla volontärer kommer vara utklädda till zombies och ha som uppgift att skrämma de som kommer ut på ön. Dessutom ska du försöka ta de liv som deltagarna kommer bära med sig runt midjan.
Activitiy4U kommer stå för smink, fika och grillade marshmallows!

Vi söker även fler volentärer som kan sminka våra zombies, hålla i en av våra sammarbetsstationer, ha ansvar för lägerelsen, ta ansvar för första hjälpen mm.

Är du intresserad? Hör i sådana fall av dig till Elina för mer info och anmälan: elina@activity4u.se

I siffror

242 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Jollekappseglarna Västerås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Halloween Östra Holmen, Jollekappseglarna Västerås

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December