• Evenemang idag
Lördag
17
September 2016
Västmanlands läns museum Västerås

Invigning: Idrott Hjärta Kultur = Hälsa!

SISU Idrottsutbildarna och Västmanlands Idrottsförbund tror helhjärtat på att idrott ? kultur = hälsa. När du kliver över tröskeln som leder in till det tillfälliga klubb- och omklädningsrummet på Västmanlands läns museum där utställningen Idrott ? Kultur = Hälsa! står mellan 17 september – 23 oktober 2016 förstår du kanske varför.

Det du kommer att se i utställningen är ett axplock från deras vardag. Av den idrott som SISU Idrottsutbildarna och Västmanlands Idrottsförbund möter varje dag. Det handlar om hur det känns att sitta på bänken. Det handlar om kärlek. Om glädje. Om svett. Om tårar. Om dans. Om skratt. Om självförtroende. Om goda vanor. Om öppna sinnen. Om öppna hjärtan. Om hälsa. Om att verka tillsammans. Om att öppna dörrar och att kliva över trösklar.

Invigningstal av Maria Engelfeldt, distriktsidrottschef på Västmanlands Idrottsförbund samt ungdomscoacherna Hangaw Siamand och Emma Hurtig.

I siffror

140 st

har besökt evenemanget på Västerås.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Västmanlands läns museum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Invigning: Idrott Hjärta Kultur = Hälsa!, Västmanlands läns museum

POPULÄRT I Västerås JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Västerås.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Västerås. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober